KIITOS VARAUKSESTASI

VARAUKSENNE ON VASTAANOTETTU

Kuittaamme vielä sovitun ajan sähköpostitse 24h sisällä. Jollet saa kuittausta ajanvarauksestasi, tarkistathan roskapostisi tai ota erikseen yhteyttä

Majoitusta ja uniikimpaa viihdettä kaipaaville  porukoille suosittelemme tutustumaan Extreme Clubiin.
 

Ota lennolle mukaan tukevahkot kengät, kuten lenkkitossut. Ilmassa on n. 5c viileämpää ja tuulisempaa kuin maassa, joten vaatetta sen mukaisesti. Hanskat on hyvä olla. Myös vaihtovaatteet ei ole pahitteeksi. Mutta tuskin kastumme.

Videon siirtoa varten älypuhelin ja n. 4gb tyhjää tilaa. Videon siirto onnistuu heti lennon jälkeen. Vaihtoehtoisesti voimme laittaa raakavideon Google Driveen ja lähettää latauslinkin, mutta siinä voi kestää 1-2pv.

Varjoliitimelle on lähdettävä ja laskeuduttava vastatuuleen, joten starttipaikka voi vaihtua joskus päivän aikanakin.

Lähtökohtaisesti olemme Santalahden puistossa:
https://maps.app.goo.gl/usZQADrGeLcjkjJV8
Navigaattorit eivät tahdo osata ihan perille, mutta kun on lähellä seuraa SANTALAHTI kylttejä ja kurvaa koirapuiston/matonpesupaikan parkkiin jossa 4h kiekko 10-18 (10-18).

Toinen starttipaikka on Niemenrantaraitti:
https://maps.app.goo.gl/3QqkLwAmGGYX6qsv8
Autot parkkiin jonnekin Raamikadun läheisyyteen ja siitä loppumatka kävellen.

Me olemme saman päivän aikana viimeistään yhteydessä, jos Niemenranta kutsuu ja jos logistisesti vaikeuksia saapua nopeasti, voimme max 3 henkilöä hakea veneellä Santalahdesta.

Tervetuloa!

Nukkukaa hyvin edellisenä yönä ja syökää sopivasti ja huolehtikaa nestetasapainosta, näin varmistetaan parempi elämys👍 Ja vielä vinkki, molemmissa starteissa on grillaus mahdollisuus, omat eväät ja hiilet tai kalikat messiin. Siinä on kiva hengata🥩🥓🍡🍆🌽

Jos lennätys peruuntuu sään eli yli 8 m/s tuulen, sateen, teknisen vian tai vastaavan ongelman vuoksi lahjakortti on voimassa 2 sesonki kautta. Sesonki toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Teemme tutustumiskursseja lähtökohtaisesti To/Pe/La. Myös arkena voidaan tehdä satunnaisia joista ilmoitamme tässä whatsapp ryhmässä:
https://chat.whatsapp.com/G9Txw7GCbqv5JiVAOitZK8 ja insta stories @extremeteam.fi

Varatun ajan voit katsoa kalenteristamme ja laittaa uuden hakemuksen Www.extremeteam.fi
Meille on tärkeintä, että lento toteutetaan turvallisesti ja että saisitte ikimuistoisen elämyksen. 15 vuoden varjoliitokokemuksella ja n.1500h lentotunnilla. Meidän oma rimamme on korkealla, joskus pilvienkin yläpuolella.

Arvostamme korona ohjeistuksia ja tulkaa vain terveinä ja pidetään etäisyyksistä huoli.

Liitomorot Tero +358451344007
Eemeli +358407794157
Jarkko +358408481081
Myös whatsapp toimii

Ps. Jakaminen insta ja FB:
#EXT #EXTREMETEAMTAMPERE
Olisimme todella🙏

Kysy myös ryhmäalennukset jos vaikka ystäväsi/perheesi tai työpaikkasi(Tyky) innostuu.

TERO TIKKANEN

On harrastanut 14 vuotta intohimoisesti varjoliitoa ja nyt on aika laittaa hyvä kiertämään. Omat hupilennot on suurimmalta osalta lennetty ja nyt on aika keskittyä kouluttamiseen, varjoliidon esittelylentoihin, sekä kilpailuihin. Tiimin sydän.


EEMELI AITTOKALLIO

On elävä esimerkki lahjakkuudesta, Suomen maajoukkuepilotti, ACRO-taituri, intohimoinen varjoliitäjä joka osa-alueella. Tiimin tunne.


JARKKO JÄMSÄ

On "Insinööri lentäjä", Tekniikan ihmelapsi, taitava hinaaja ja tulevaisuuden luottopilotti. Tiimin aivot.