KIITOS VARAUKSESTASI

VARAUKSENNE ON VASTAANOTETTU

Kuittaamme vielä sovitun ajan sähköpostitse 48h sisällä. Jollet saa kuittausta ajanvarauksestasi, tarkistathan roskapostisi ja kiireellisissä tapauksissa ota erikseen yhteyttä puhelimitse. 

Porukkamajoitusta tai muuten vain elämystä kaipaaville suosittelemme tutustumaan Extreme Clubiin.

Suosittelemme ottamaan mukaan kengät, joissa on kantapäässä vaimennusta. Perus lenkkitossut soveltuvat tähän hyvin. Kypärän saat meiltä lainaan. Yksi kerros enemmän vaatetta kuin maanpinnalla ja ohuet hanskat ovat suositeltavat.

Videon siirtoa varten älypuhelin ja n. 4gb tyhjää tilaa. Videon siirto onnistuu heti lennon jälkeen. 

Varjoliitimelle on lähdettävä ja laskeuduttava vastatuuleen, joten starttipaikka voi vaihtua joskus päivän aikanakin.

Lähtökohtaisesti olemme Santalahden puistossa:
https://maps.app.goo.gl/usZQADrGeLcjkjJV8
Navigaattorit eivät tahdo osata ihan perille, mutta kun on lähellä seuraa SANTALAHTI kylttejä ja kurvaa koirapuiston/matonpesupaikan parkkiin jossa 4h kiekko 10-18 (10-18).

Toinen starttipaikka on Niemenrantaraitti:
https://maps.app.goo.gl/3QqkLwAmGGYX6qsv8
Autot parkkiin jonnekin Raamikadun läheisyyteen ja siitä loppumatka kävellen. Ilmoitamme erikseen lentopäivän aamuns, mikäli startti onkin täältä.

Tervetuloa!
 

Nukkukaa hyvin edellisenä yönä ja syökää sopivasti ja huolehtikaa nestetasapainosta, näin varmistetaan parempi elämys👍 Ja vielä vinkki, molemmissa starteissa on grillaus mahdollisuus.

Jos lennätys peruuntuu sään eli yli 10 m/s tuulenpuuskien, sateen, teknisen vian tai vastaavan ongelman vuoksi lahjakortti on voimassa kaksi vuotta. Sesonki toukokuun alusta elokuun loppuun.

Teemme tutustumiskursseja lähtökohtaisesti To/Pe/La. Saatamme lentää satunnaisesti myös muina päivinä, josta ilmoitamme whatsapp ryhmässä:
https://chat.whatsapp.com/G9Txw7GCbqv5JiVAOitZK8 ja insta stories @extremeteam.fi
Varatut ajat voit katsoa kalenteristamme.

Meille on tärkeintä, että lento toteutetaan turvallisesti ja että saisitte ikimuistoisen elämyksen. 15 vuoden varjoliitokokemuksella ja n.1500h lentotunnilla. Meidän oma rimamme on korkealla, joskus pilvienkin yläpuolella. 

Liitomorot
Tero +358451344007
Eemeli +358407794157
Jarkko +358408481081
Myös whatsapp toimii

Ps. Jakaminen insta ja FB:
#EXT #EXTREMETEAMTAMPERE
Olisimme todella🙏

Kysy myös ryhmäalennukset jos vaikka ystäväsi/perheesi tai työpaikkasi(Tyky) innostuu.

TERO TIKKANEN

On harrastanut 14 vuotta intohimoisesti varjoliitoa ja nyt on aika laittaa hyvä kiertämään. Omat hupilennot on suurimmalta osalta lennetty ja nyt on aika keskittyä kouluttamiseen, varjoliidon esittelylentoihin, sekä kilpailuihin. Tiimin sydän.


EEMELI AITTOKALLIO

On elävä esimerkki lahjakkuudesta, Suomen maajoukkuepilotti, ACRO-taituri, intohimoinen varjoliitäjä joka osa-alueella. Tiimin tunne.


JARKKO JÄMSÄ

On "Insinööri lentäjä", Tekniikan ihmelapsi, taitava hinaaja ja tulevaisuuden luottopilotti. Tiimin aivot.