TYKY/TYHY- JA POLTTARI ELÄMYKSET TAMPEREELLA

Tyky-päivä tai polttarit tiedossa? Etsitkö rentouttavaa ajanviettotapaa ripauksella jännitystä? Tutustu Extreme Team Tampereen tyky/tyhy- ja polttaripakettiin ja vietä ikimuistoinen päivä veden äärellä. Räätälöimme toiveidesi mukaisen hyvinvointi- ja virkistyspäivän, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Aktiivinen ja rentouttava virkistyspäivä Tampereella!

Kovat löylyt, pulahdus järveen, mieleenpainuvat aktiviteetit ja hyvä ruoka - niistä on täydellinen tyky-päivä tehty! Extreme Team Tampere tarjoaa rentouttavia sekä adrenaliinin täyteisiä elämyksiä työ-, polttari- ja kaveriporukoille. Järjestämme kokous-, viihde- ja ruokailutilat noin 15 hengelle, hauskoja aktiviteetteja unohtamatta! Tilana toimii asuntolaiva Roosa, joka tarvittaessa majoittaa juhlaporukan myös yön yli. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus tarjota unohtumaton kokemus osallistujille yläilmoissa. Erityistarjontaamme kuuluu varjoliito, jossa pääsee ihailemaan Tampereen maisemia jopa yli 700m korkeudesta! Herkulliset ja maittavat Street Food -annokset ovat tilattavissa yhteistyökumppaniltamme vauhdikkaan ja rentouttavan päivän päätteeksi.

Tutustu tyky/tyhy- ja polttaripaketin tarjontaamme alta ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun porukallesi hauska ja onnistunut elämyspäivä! Hinnat alkaen 100e/henkilö.

Kokous- ja viihdetilat

Asuntolaiva Roosa Tampereen Santalahdessa mahdollistaa kokous-, ruokailu- ja viihdetilat noin 15 hengen tyky- ja polttariporukoille. Laivassa voi saunoa, uida ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Mikäli osa viihtyy paatilla pidempään on sinne mahdollista jäädä myös yön yli.

Roosa-laiva risteilee keskellä kaunista Näsijärveä ja pitkin Tampereen rantoja. Reitin varrella nähdään mm. legendaarinen Rauhaniemen kansankylpylä, kylpylähotelli Eden, Särkänniemen huvipuisto, Näsinneula, Siilinkarin majakka sekä uusi Tampereen Ranta-Tampellan alue. Maisemia voi ihailla paatin kannella ja napata samalla itselleen hyvät rusketusraidat.

Risteilyn päättyessä laiva parkkeerataan laituriin niemen kärkeen. Illanviettoa paatilla on mahdollista jatkaa saunoen ja pelaillen, hyvän musiikin tahdittamana. Food Truck on mahdollista tilata laiturille laivan viereen. Maittavat tarjoilut ovat oleellinen osa jokaista tyky-päivää ja polttareita!

Aktiviteetit tyky-päivään ja polttareihin

Rennon risteilyn lomassa voi nauttia myös päätä huimaavista elämyksistä! Hurjinpana, ja varmasti mieleenpainuvimpana näistä tarjoamme tandem-varjoliidon. Tämä huima elämys tapahtuu ammattipilotin kyydittämänä varjolla vapaasti lentäen. Lentäjät kiertävät laivan vierestä ja hienot temput ilmassa tehdään laivan yläpuolella jopa 800 metrin korkeudessa.

Aktiviteetteja on tarjolla myös vedessä ja maalla. Laivan ollessa ankkuroituna järven keskellä, voi porukka huvitella kahdella jättimäisellä SUP-laudalla, johon kumpaankin mahtuu 10 henkilöä. Tehkää joukkueet ja melokaa kilpaa tai nauttikaa porukkasuppailusta muuten vaan!

Jännittävät elämykset eivät suinkaan lopu tähän! Ristelyn päätyttyä ja laivan parkeerattua laituriin on mahdollista sukeltaa valaistuun ilmataskuun. Livemusiikin ystäville tarjoamme kokeneemman pilottimme Tero Tikkasen järjestämän onemanband-keikan. Nauttikaa kauniista kesäillasta ja yhdessä olosta ja heittäkää korkkarit kattoon!

Ruoka & juoma

Mitä olisikaan tyky-päivä tai polttarit ilman hyvää ruokaa? Foodoran tarjonta on mahdollista tilata laivalle. Annokset maistuvat saunomisen ja aktiviteettien jälkeen. 

Extreme Team Tampere tarjoaa aktiivisen, mutta samalla rentouttavan virkistyspäivän. Tyky- ja polttaripaketit sopivat luontoa ja vettä rakastaville sekä jännitystä ja vauhtia janoaville työ- ja kaveriporukoille. Pyydä tarjousta tai ilmoita meille budjettisi. Voimme suunnitella toiveitanne ja tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja onnistunut tiimipäivä on taattu!

Vietä hauska ja ikimuistoinen tyky-päivä Tampereella

Extreme Team Tampere tarjoaa rentouttavia ja elämyksellisiä aktiviteetteja tyky-päiviin, virkistyspäiviin, polttareihin ja muihin illanviettotapahtumiin. Saunominen, uiminen ja järvellä risteily kuuluu monen suomalaisen lempiaktiviteetteihin. Tarjoamme lisäksi ainutlaatuisen tilaisuuden kokea jotain uutta ja jännittävää. Rentoutumista ja adrenaliinia sopivassa suhteessa takaa onnistuneen ja mieleenpainuvan tyky-päivän! Meiltä saat valmiita ratkaisuja hauskaan virkistyspäivään ja halutessanne räätälöimme aikataulut ja ohjelmat juuri teidän porukalle sopiviksi. Onko toiveissanne leppoinen päivä järvellä saunan ja grillailun merkeissä vai kenties haluatte haastaa toisenne värikuulasodassa ja suppailussa? Ota yhteyttä ja autamme rakentamaan monipuolisen ja toiveidenne mukaisen kokonaisuuden!

Risteily Näsijärvellä

Asuntolaiva Roosa mahdollistaa kokous-, ruokailu- ja viihdetilat noin 15 hengen tyky- ja polttariporukoille. Voit tiedustella erikseen vaihtoehtoja suuremmille ryhmille. Laiva on mahdollista varata toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun. Nukkumapaikkoja laivalla on 10 henkilölle.

Lähtökohtaisesti sisäänkirjautuminen asuntolaivalle tapahtuu klo 14 ja uloskirjautuminen yön yli majoittuessa klo 12 seuraavana päivänä. Aikataulut eivät ole kuitenkaan kiveen hakattuja ja ohjelma voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lähtö laivalle tapahtuu Tampereen Santalahdesta. Paikalle on helppo saapua ja satamaan johtavan tien alkupäässä on ilmainen pysäköintialue. Roosa-laiva nappaa matkustajat kyytiin sataman laiturilta ja hulvaton päivä voi alkaa!

Roosa-laiva risteilee keskellä kaunista Näsijärveä. Varjoliitoelämykset tapahtuvat vesillä, joiden ajaksi laiva ankkuroidaan järvelle. Paikalta on upeat näkymät mm. Pispalanharjulle ja Särkänniemeen. Pienempi vene noutaa 3 henkilöä kerrallaan lentokokemuksen lähtöpaikalle. Huimapäiden lentäessä taivaalla, voi osa grillailla, uida ja käydä löylyissä. Uskaliaimmat vesipedot voivat hyppiä saunan katolta Näsijärven aaltoihin. Saunan lauteille mahtuu korkeintaan 7 henkilöä kerrallaan. Laivalla ei ole suihkua, vaan peseytyminen tapahtuu mökkityylillä kuupan kanssa. Pesuveden voi lämmittää kiukaassa.

Sisätiloista löytyy iso televisio, mikä mahdollistaa työpalaverin pitämisen tai hauskan diaesityksen polttarisankarille. Sähkö laivalle tulee aurinkopaneeleista ja sähköä riittää hyvin television käyttöön sekä puhelimien ja tietokoneiden lataamiseen. Mikäli peli-ilta innostaa porukkaa, löytyy sieltä lautapelejä ja mölkky pelattavaksi. Bluetooth-kaiuttimella saa bileet pystyyn ja rennon tunnelman.

Laivalle voi tuoda omia ruokia ja juomia. Uinnin ja saunomisen jälkeen tyky-päivillä tai polttareilla maistuu grillattavat ja kylmä virvoke. Grilli, jääkaappi ja kaasuliesi ovat asiakkaiden käytettävissä. Astiat ja ruoanvalmistusvälineet löytyvät isommallekkin seurueelle.

Risteilyn päättyessä laiva parkkeerataan laituriin niemen kärkeen. Laituri sijaitsee Santalahden elämyspuistossa, jossa järjestetään kesällä useita tapahtumia, kuten Ruisleipähölkkä ja värijuoksu sekä konsertteja. Mikäli iltaa haluaa jatkaa Tampereen keskustaan, voi matkan taittaa taksin sijasta myös sähköskuutilla tai riksataksilla, joita puistossa usein näkee. Tyky-päivän tai polttarien päätyttyä laivaan tulee tehdä loppusiivous. Vaihtoehtoisesti siivouksen voi tilata meiltä.

Aktiviteetit merellä ja ilmassa

Erikoistarjontaamme tyky-päivillä tai polttareilla kuuluu varjoliito. Varjoliidin muistuttaa ulkonäkönsä puolesta laskuvarjoa ja sillä voi oikeasti lentää! Tämä huima elämys tapahtuu ammattipilotin kyydittämänä varjolla vapaasti lentäen. Tandem-lennolla matkustaja saa nauttia upeista maisemista kokeneen ammattipilotin ohjatessa varjoliidintä.

Lentoon lähtö tapahtuu Santalahdenpuistosta tai etelätuulen puhaltaessa vaihtoehtoisesti vastarannalta Lentävänniemestä. Yhdellä tandem-lennolla ilmassa ollaan 15-20 minuuttia. Lentäjät kiertävät laivan vierestä ja hienot temput ilmassa tehdään laivan yläpuolella jopa 800 metrin korkeudessa. Koska yläilmoissa on noin 6 astetta kylmempää kuin maassa, tulee lennolle varautua hieman lämpöisemmillä vaatteilla. Esimerkiksi tuulitakki ja tukevat lenkkikengät ovat hyvä valinta. Lento-osuuteen voi osallistua vain selvänä. Painorajoitus tandem-lennolle on 110 kg. Varjoliito sopii kaikille terveille miehille ja daameille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja todennäköisesti tämän koettuaan he haluavat kokea sen vielä uudelleen! Lennon jälkeen voi palata paatille nauttimaan muista huveista ja kesäillan auringonlaskusta hyvässä seurassa.

Elämyksiä voi kokea myös pinnan alla. Ristelyn päätyttyä on mahdollista sukeltaa valaistuun ilmataskuun. Sukellus tapahtuu opastuksella ja se on mahdollista toteuttaa ilman mitään laitteita köyttä seuraamalla. Ilmatasku on laivan lähettyvillä matalassa vedessä ja sinne mahtuu 6 henkilöä kerrallaan.

Haluatko kokea jotain erilaista tyky-päivillä?

Kaipaako työporukkasi omaa rauhaa ja yksityisyyttä? Haaveiletteko uusista yhteisistä kokemuksista, joista voitte puhua vielä vuosien päästä? Tarjoamme erottuvan tavan viettää tyky-päivää. Yksityinen Roosa-laiva vie teidät pois kaupungin hälinästä ja saatte nauttia yhdessä olosta omalla porukalla. Hurjat elämykset on kiva jakaa hyvien tyyppien kesken. Kuinka moni voi sanoa ihastelleensa Tampereen maisemia 800 metrin korkeudesta tyky-päivillä? Nyt se on mahdollista! Kerää uskalias työporukkasi kokoon ja luokaa uusia yhteisiä muistoja ennenäkemättömällä tavalla!

Miksi viettää tyky-päivä luonnon helmassa?

Extreme Team Tampere tarjoaa luonnonläheisen tavan viettää tyky-päivää. Järvimaisema, puiset saaret ja pilvetön taivas takaavat aisteja hellivän ja rentouttavan kokemuksen. Ympäröivä luonto auttaa palautumaan stressistä ja sen luomat visuaaliset ja fyysiset aistimukset tuottavat kokonaisvaltaisen hyvän olon. Luonnossa aistit virittyvät ja aivot saavat lepoa. Laineen liplatus, virkistävä uinti järvessä ja auringonotto kannella ovat kesäpäivää parhaimmillaan.

Onnistunut tyky-päivä parantaa työilmapiiriä entisestään

Rankka työ vaatii yhteiset huvit! Tyky-päivänä puretaan huolet ja stressi, otetaan irtiottoarjesta ja nautitaan yhdessä. Työpaikan hierarkiat saa hetkeksi unohtaa ja voi tutustua aidosti omiin työkavereihin. Tyky-päivä tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden tavata kollegoitaan ja esimiehiään rentoutuneessa ympäristössä työpaikan ja työasioiden ulkopuolella. Onnistunut ja hyvin suunniteltu tyky-päivä hitsaa työporukan yhteen entistä vahvemmin ja voimistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Virkistyspäivä on tärkeä tapahtuma ja sillä ylläpidetään työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä.